×

“Het hebben van contact met de ander werkt voor mij inspirerend. Het motiveert mij samen te zoeken naar mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, aansluiten bij datgene wat voor de ander belangrijk is.”


Wie ben ik?

Ik ben Han Biesheuvel (1964). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en daar woon ik nog steeds. Ik werk twintig jaar in de zorgsector in verschillende woonvormen voor mensen met een verstandelijke beperking, in allerlei leeftijdsgroepen. Ik heb gewerkt als begeleider, daarna als leidinggevende op diverse locaties in de regio Rijnmond. Nu werk ik parttime als beleidsmedewerker op het hoofdkantoor van een grote zorginstelling. Daarnaast heb ik een zelfstandige praktijk als coach, waarin ik mensen begeleid in het bewust worden over zichzelf en welke invloed dit voor hen heeft in het maken van keuzes in werk en relaties.

Mensen boeien mij al zo lang ik me kan heugen. Het hebben van contact met de ander werkt voor mij inspirerend. Het motiveert mij samen te zoeken naar mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, aansluiten bij datgene wat voor de ander belangrijk is. In mijn werk met mensen met een verstandelijke beperking heb ik hier veel ervaring in opgedaan. Zij kunnen immers vaak moeilijk hun wensen en verlangens uitdrukken. Ik heb ervaren dat er zoveel andere manieren zijn om met elkaar in contact te zijn. Die ervaring neem ik mee in mijn werk als coach.

Mijn visie op coaching:

Coachen sluit voor mij op een natuurlijke manier aan bij datgene, wat mij boeit. Het contact hebben, samen op zoek gaan naar de oplossingen, samen patronen bloot leggen. Dit alles op basis van gelijkwaardigheid. Ik ga ervan uit, dat mensen oplossingen voor hun vragen zelf hebben, maar er soms niet goed bij kunnen komen.

In het traject dat wij samen doorlopen, wil ik stimuleren, motiveren en steunen. We zoeken samen naar een oplossing voor jouw vragen. Ieder coaching proces is anders  omdat ieder individu anders is. Dat maakt de zoektocht ook zo mooi en boeiend.