×

Ervaringen bij TeN

4 november 2016


 

Van deelnemers van de workshop Fluitend naar m’n werk bij het MCH

‘Het is een ander soort cursus is dan ik gewend ben. Ik heb vooral meer zicht gekregen op mijzelf en mijn collega’s en ik heb daarbij concrete adviezen gekregen hoe beter om te gaan met voor mij lastige situaties’

 


 

Een greep uit de opmerkingen van de evaluaties die zijn teruggegeven:

‘het gaf mij energie – verhelderend – heel praktisch – ik merk nu al resultaat – zouden meer van mijn collega’s en leidinggevenden moeten volgen – dom als je niet van de gelegenheid gebruikt maakt om de workshop te gaan volgen, je hebt er zeker wat aan zowel voor je werk als privé’!

 


 

Van individuele cliënten van het ministerie van VWS

‘Ik voel me 2 meter lang als ik bij jou ben geweest en kan de wereld weer aan’.

‘Het is als een warme douche en fijn om in alle veiligheid over mijn problemen met jou te kunnen praten en verder te kunnen’.

 


 

Van leerkrachten van de SCOH

‘Wat heerlijk dat ik weer goed slaap’

‘Het was niet gemakkelijk om mezelf zo in de spiegel te kijken. Na een lange weg kan ik nu beter relativeren en minder piekeren’.

 


 

Van particuliere cliënten

‘Ongelooflijk! Het zag er uit alsof we uit elkaar zouden gaan. Dank voor jouw geduld, respect en coaching. We hebben elkaar weer gevonden en vinden het de moeite waard om weer samen verder te gaan. Top’

‘Ik mag mezelf aardig vinden en ik mag mijn ruimte nemen. En ik heb van je geleerd hoe ik dat kan doen. Dat is wat ik vooral uit de gesprekken met jou heb meegenomen. Dank daarvoor, het leven is niet meer eng, maar spannend☺’.